top of page

lør. 06. mai

|

Stavanger

Muzziballs I Bjergstedparken/forstudie til LYSPRINSESSÅ

Vi danser og leker sammen med barn fra Hannes Lekestue, Lysprinsesså med fiolinen, Thea danser og lysmester Dag Egil

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Muzziballs I Bjergstedparken/forstudie til LYSPRINSESSÅ
Muzziballs I Bjergstedparken/forstudie til LYSPRINSESSÅ

Tid og sted

06. mai 2023, 12:30 – 14:00

Stavanger, Stavanger, Norge

Om arrangementet

Vil du bli med Thea, Lysprinsesså og lydmester Dag Egil på eventyr?

Vi møtes av danser Thea i lydlaben der Muzziballer spiller og lyser når de danses med. Så rart! Alle som vil kan få prøve!

Så kommer vi inn i til Lysprinsesså og lydmester Dag Egil hvor lyden av messingboller fra Himalaya blander seg med fiolinen som får Lysprinsesså til å stråle! Her får vi vakre klanger og magisk lys.

Plutselig mister Lysprinsesså lyset og Thea og barna må finne spennende og morsomme måter å hjelpe hverandre til å få Lysprinsessen til å lyse igjen! Kanskje alle må bli med å danse sammen med Thea og Muzziballene for at det skal virke?

Informasjon

LYSPRINSESSÅ er en nyskapende, interaktiv og sanselig forestilling primært for barn fra ca 3 år og oppover, men kan fint passe for både større og mindre barn da den er non-verbal og sanselig.

Publikum inviteres gjennom interaksjon, lek og humor med i historien og danser sammen med de medvirkende barna og de magiske Muzziballs fylt av lys og lyd.

Her møtes eventyr og innovasjon, magi og lek, kakofoni og meditasjon, en 200-år gammel fiolin og kodede AI-instrumenter. (www.muzziball.com)

Dette er en forestilling laget av Ingerine Dahl, Thea Kjelseth Dolmen og Dag Egil Njaa med støtte fra Kulturrådet, Sparebankstiftelsen, FFUK og i samarbeid med SSO, Stavanger Kammermusikkfestival og Sentralen UNG

Billetter

  • Gratis

    kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page